(Видео) Палеонтолози во Тајланд открија досега непознат вид на диносаурус

Палеонтолози открија остатоци од нов, засега непознат вид диносаурус кој живеел на пасиштата на Тајланд во перидоот пред 145 и 200 милиони години, објави порталот …

(Видео) Палеонтолози во Тајланд открија досега непознат вид на диносаурус Прочитај повеќе »