(Видео) Џони Деп промовира игра за мобилни телефони

Џони Деп се враќа на филмското платно како дел од краткиот филм снимен за промоција на мобилната игра „Sea of ​​Dawn“. По судењето за клевета …

(Видео) Џони Деп промовира игра за мобилни телефони Прочитај повеќе »