(Видео) Момче ја побара за сопруга својата девојка среде кошаркарски натпревар, а таа му даде корпа

За време на тајм-аутот во средината на првата четвртина од натпреварот од Суперкупот на ВТБ во Москва помеѓу Партизан и Зенит непознат млад човек имаше …

(Видео) Момче ја побара за сопруга својата девојка среде кошаркарски натпревар, а таа му даде корпа Прочитај повеќе »