Белите дупки во вселената би можеле да откријат како настанал универзумот

Голем број астрофизирачи сметаат дека белите дупки во вселената, би можеле да ја решат вечната мистерија околу тоа како настанал универзумот пишува Mother Nature Network. Голем …

Белите дупки во вселената би можеле да откријат како настанал универзумот Прочитај повеќе »