(Фото) Децата на Перо Антиќ му го ишараа целиот автомобил

Децата на познатиот кошаркар Перо Антиќ, Лука, Павел и Петар со спреј му го ишараа автомобилот. Тој се пофали дека децата ги бивало за цртање …

(Фото) Децата на Перо Антиќ му го ишараа целиот автомобил Прочитај повеќе »