Подгответе се за најблескавата слика – Стигнува невиден дожд на метеори

Најблескавиот дожд на метеори во историјата на човештвото се случил на 12 август 2017 година. Оваа феноменална слика го осветлува ноќното небо, но постојат индиции …

Подгответе се за најблескавата слика – Стигнува невиден дожд на метеори Прочитај повеќе »