Најчитана книга во библиотеката на Обединетите народи – „Како да се избегне судењето за воени злочини“

Дали некогаш сте се запрашале зошто елитата и нивните поданоци можат да се извлечат со убиство? ОН имаат многу популарен прирачник за такви работи. Библиотеката …

Најчитана книга во библиотеката на Обединетите народи – „Како да се избегне судењето за воени злочини“ Прочитај повеќе »