Девет поранешни манекенки на Викторија сикрет позираа за насловната страна на магазинот „Мор ор лес“

Деветте поранешни ангели на Викторија Сикрет се собраа не едно место, а тоа е насловната страница на магазинот „Мор ор Лес“ Иако светот ги знаеше …

Девет поранешни манекенки на Викторија сикрет позираа за насловната страна на магазинот „Мор ор лес“ Прочитај повеќе »