Фармацевтските компании произведуваат лекови кои нѐ прават глупави

Лековите што обично се користат за лечење за низа медицински состојби, како несоницата, алергиите или инконтиненција, негативно влијаат на мозокот, пишува Naturalnews. Овие лекови се нарекуваат …

Фармацевтските компании произведуваат лекови кои нѐ прават глупави Прочитај повеќе »