Науката е подготвена да ги направи и мажите бремени!

„Мажите можат да забременат уште од утре ако тоа го сакаат“. Ова го вели Доктор Ричард Паулсон претседателот на Американското друштво за репродуктивна медицина говорејќи …

Науката е подготвена да ги направи и мажите бремени! Прочитај повеќе »