Милијардерот педофил Епстајн се обидел да се самоубие во затвор

Милијардерот Џефри Епстајн, кој е обвинет за педофилија, се обидел да се самоубие во својата ќелија во затворот каде што е сместен. Тој сега се …

Милијардерот педофил Епстајн се обидел да се самоубие во затвор Прочитај повеќе »