Уште еден млад фудбалер почина во Хрватска

Младиот фудбалер Марин Чачиќ од фудбалскиот клуб Нехај кој се натпреварува во третата лига во Хрватска, почина на 23 години. Тој колабираше на тренингот пред …

Уште еден млад фудбалер почина во Хрватска Прочитај повеќе »