Ненад Стојановски

Игор Џамбазов со идолот Ненад Стојановски: „Грев или Шприцер“ беше наша прва и последна претстава

Актерот Игор Џамбазов се потсети на еден од најдобрите македонски актери Ненад Стојановски и објави нивна заедничка фотографија од култната претстава „Грев или Шприцер“. За …

Игор Џамбазов со идолот Ненад Стојановски: „Грев или Шприцер“ беше наша прва и последна претстава Прочитај повеќе »

Scroll to Top