Напишала есеј „Како да го убиеш сопругот“ и го објавила на интернет, ја осудиле на доживотен затвор

Американската писателка Ненси Крамптон Брофи која напишала есеј, како да го убиеш сопругот, е осудена на доживотен затвор за убиството на нејзиниот маж. Судот ја …

Напишала есеј „Како да го убиеш сопругот“ и го објавила на интернет, ја осудиле на доживотен затвор Прочитај повеќе »