Чи Кели е жената која објави нови досега невидени фотографии од чудовиштето од Лох Нес

Чи Кели објавила нови фотографии од чудовиштето Ненси во шкотското езеро Лох Нес, митскиот ѕвер за кој многумина веруваат дека не постои. Чи фотографиите ги …

Чи Кели е жената која објави нови досега невидени фотографии од чудовиштето од Лох Нес Прочитај повеќе »