Непроценлива

Милошевиќ купил вила за 2.000 марки, а денеска таа е непроценлива

Веста за поднесеното барање за легализација на вилата од 682 квадрата, што ја добил сега починатиот поранешен претседател на Србија и основач на Социјалистичката партија …

Милошевиќ купил вила за 2.000 марки, а денеска таа е непроценлива Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) Водителот испушти гас среде пренос во живот, а реакцијата на водителката е непроценлива

Не е лесно да се биде водител. Тие се секогаш во центарот на вниманието, а преносот во живо е веројатно стресен до лудило. На водителот …

(ВИДЕО) Водителот испушти гас среде пренос во живот, а реакцијата на водителката е непроценлива Прочитај повеќе »

Scroll to Top