Фирма ги награди непушачите со шестдневен одмор

По стапувањето во сила на програмата на 1 септември, четворица од 42 пушачи од 120 вработени во една јапонска фирма ги оставиле цигарите.Компанијата ги наградила …

Фирма ги награди непушачите со шестдневен одмор Прочитај повеќе »