Водата Нера Критис ја доби меѓународната наградата за супериорен вкус!

Нера Критис, најпродаваниот бренд за вода за пиење, ја доби наградата “Супериорен вкус” (Superior Taste Award) златни ѕвезди од Меѓународниот институт за вкус и квалитет …

Водата Нера Критис ја доби меѓународната наградата за супериорен вкус! Прочитај повеќе »