Мистеријата за исчезнатиот патнички авион „777 8“ сè уште е нерешена

Речиси е незамисливо и секако општествено неприфатливо во времето на модерното воздухопловство да исчезне патнички авион и светот да не знае што се случило со …

Мистеријата за исчезнатиот патнички авион „777 8“ сè уште е нерешена Прочитај повеќе »