(Видео) Трудница нарачала сендвич, а кога ѝ го доставиле во него нашла нож

Британката Нери Мојс побарала извинување од сендвичарницата „Сабвеј“ од каде нарачала сендвичи. Кога ѝ ги доставиле, во едниот од нив пронашла нож. Побарала извинување, а …

(Видео) Трудница нарачала сендвич, а кога ѝ го доставиле во него нашла нож Прочитај повеќе »