Која е Нери Оксман, новата љубов на Бред Пит?

Откако бракот на Бред Пит и Анџелина Џоли заврши, Бред беше поврзуван со повеќе жени, но за ниту една немаше доволно добри извори како за …

Која е Нери Оксман, новата љубов на Бред Пит? Прочитај повеќе »