(Заговор) „Нешнл интерес“: Светската нуклеарна војна ќе почне во Украина

Американскиот магазин „Нешнл интерес“ проценува дека многу е веројатно светската нуклеарна војна меѓу големите воени сили ќе почне во Украина. Магазинот проценува дека истата би …

(Заговор) „Нешнл интерес“: Светската нуклеарна војна ќе почне во Украина Прочитај повеќе »