Неси

Ловци на чудовиштето од Лох Нес тврдат дека го виделе во езерото во Шкотска

Туристичкиот водич Роналд Мекензи вели дека на неговото неодамнешното крстарење со својот брод успеал со неговата соларна опрема да го сними мистериозното чудовиште од Лох …

Ловци на чудовиштето од Лох Нес тврдат дека го виделе во езерото во Шкотска Прочитај повеќе »

Конечно откриена вистината за чудовиштето од Лох Нес

Нема човек на планетата кој сеуште нема слушнато за една од најголемите светски мистерии, чудовиштето од шкотското езеро Лох Нес. Илјадници истражувачи и авантуристи се …

Конечно откриена вистината за чудовиштето од Лох Нес Прочитај повеќе »

Scroll to Top