Девојче има бела, нескротилива коса – По две години лекарите соопштиле необична дијагноза

Таа е една во милион. Кога 29-годишната Сара Ламб ја родила својата ќеркичка Џејли, сѐ било во најдобар ред. Породувањето поминало во најдобар ред, а бебето …

Девојче има бела, нескротилива коса – По две години лекарите соопштиле необична дијагноза Прочитај повеќе »