(Фото) Училишниот двор беше претесен за гостите кои дојдоа да го слушнат Симон Трпчески на концертот во Секирник од каде потекнува неговата мајка

Македонскиот и светски пијанист, Симон Трпчески одржа концерт во местото Секирник, во Општина Босилово струмичко од каде потекнува неговата мајка Нетка. И стари и млади …

(Фото) Училишниот двор беше претесен за гостите кои дојдоа да го слушнат Симон Трпчески на концертот во Секирник од каде потекнува неговата мајка Прочитај повеќе »