(Видео) Во Аргентина откриен фосил од едно од најголемите животни што живеело пред 140 милиони години

Научниците во Аргентина откриле фосили на можеби најстариот познат член од групата диносауруси, познати како титаносауруси, кои ги вклучуваат најголемите копнени животни во историјата на …

(Видео) Во Аргентина откриен фосил од едно од најголемите животни што живеело пред 140 милиони години Прочитај повеќе »