Невиден

Невиден ужас – Трансродна жена силувана 2000 пати

Трансродна жена открила дека е силувана повеќе од 2.000 пати додека била зад решетки во машки одел на затвор во Квинсленд. Жената позната под името …

Невиден ужас – Трансродна жена силувана 2000 пати Прочитај повеќе »

Подгответе се за најблескавата слика – Стигнува невиден дожд на метеори

Најблескавиот дожд на метеори во историјата на човештвото се случил на 12 август 2017 година. Оваа феноменална слика го осветлува ноќното небо, но постојат индиции …

Подгответе се за најблескавата слика – Стигнува невиден дожд на метеори Прочитај повеќе »