Нексо и Мастеркард ја лансираа првата платежна картичка за криптовалути

Компаниите Nexo и Mastercard први во светот ќе ја претстават платежната картичка за криптовалути. Претставниците на Nexo велат дека картичката, која првично е достапна во одредени …

Нексо и Мастеркард ја лансираа првата платежна картичка за криптовалути Прочитај повеќе »