Планетата на смртта ќе се појави на небото ѝ ќе исчезнат сите цркви и христијани

Крајот на светот ќе се случи на 23 април кога на небото ќе се појави планетата на смртта Нибир, предупредуваат теоретичарите на заговори. Според нивните …

Планетата на смртта ќе се појави на небото ѝ ќе исчезнат сите цркви и христијани Прочитај повеќе »