Восочна фигура на Бијонсе, целосна утка на уметниците

Популарната холивудска пејачка доби своја восочна фигура во музејот „Нијагарини водопади“ во Канада. И претходно уметниците се обидувале да направат копија од Бијонсе, но и …

Восочна фигура на Бијонсе, целосна утка на уметниците Прочитај повеќе »