На дупчењето заби против кариес му дојде крајот

Експерти од колеџот „Кингс“ во Лондон развија нова безболна метода на лечење што овозможува самостојно обновување на забите, без дупчење и инјекција. Кариесот обично се …

На дупчењето заби против кариес му дојде крајот Прочитај повеќе »