(Видео) Доктор Ник Бегиќ го разоткрива постоењето на ХААРП

ХААРП, или програмата за активно високофреквентно истражување, повеќе од дваесет години е релоциран во цивилниот сектор. Американската војска се одлучила на ваков чекор кога програмата …

(Видео) Доктор Ник Бегиќ го разоткрива постоењето на ХААРП Прочитај повеќе »