Војувал во Ирак, ги обучувал Украинците, а на Косово стигнал од Калифорнија

Полковник Ник Дучиќ, Американец со српско потекло, е нов командант во базата на Бондстил кај Урошевац во рамки на Мултинационалната бригада на КФОР, јавуваат косовските …

Војувал во Ирак, ги обучувал Украинците, а на Косово стигнал од Калифорнија Прочитај повеќе »