(Видео) Снимен моментот кога настана хаварија во ракетата „Сојуз“

На космонаутите во руската ракета „Сојуз“, Алексеј Овничин и Ник Хејг, кој безбедно се приземија по хаваријата за време на лансирањето, не им била потребна …

(Видео) Снимен моментот кога настана хаварија во ракетата „Сојуз“ Прочитај повеќе »