Како изгледаат денес глумците од „Тропска горештина“

Една од најпопуларните серии во деведесеттите години „Тропска горештина“ ја одбележа кариерата на Роб Стјуарт, Керолин Дан и Иан Трејси. Ник Слотер, Силви и Спајдер …

Како изгледаат денес глумците од „Тропска горештина“ Прочитај повеќе »