„И другите луѓе имаат чувства“, ќерката на Карлеуша им одговори на хејтерите на „Тик-ток“

Помладата ќерка на пејачката Јелена Карлеуша, Ника, беше цел вербални напади на популарната социјална мрежа „Тик-ток“. Еден од нејзините пријатели на едно од објавените видеа ѝ …

„И другите луѓе имаат чувства“, ќерката на Карлеуша им одговори на хејтерите на „Тик-ток“ Прочитај повеќе »