(Фото) „Зошто не коментираш колку ти се грди и дебели децата“, фановите на „Гранд“ со заканувачки пораки до ќерките на Карлеуша

Двете малолетни ќерки на пејачката Јелена Карлеуша, Атина (12) и Ника Тошиќ (11), добиле сериозни закани и навреди на социјалните мрежи, по дисквалификувањето на Вања …

(Фото) „Зошто не коментираш колку ти се грди и дебели децата“, фановите на „Гранд“ со заканувачки пораки до ќерките на Карлеуша Прочитај повеќе »