Проколната вила има 200 врати кои не водат никаде

Сара Винчестер наследила огромно богатство по смртта на нејзиниот сопруг Вилијам во1881 година. Вдовицата наследила 20 милиони долари со кои изградила огромна куќа во Санта …

Проколната вила има 200 врати кои не водат никаде Прочитај повеќе »