Дејвид Гета и Ники Ромеро го промовираат македонскиот диџеј Галоски

Македонскиот диџеј со светска кариера Галоски доби поддршка од едни од најголемите светски диџеи и добитници на  награда „Греми“, Дејвид Гета и Ники Ромеро. Гета …

Дејвид Гета и Ники Ромеро го промовираат македонскиот диџеј Галоски Прочитај повеќе »