(Видео) Запрете ја таа марионета на американски империјализам, денот кога Никита Хрушчов удираше со чевелот во ОН

Пред 59 години во салата во Обединетите нации се случил еден од ретките инциденти во кои бил иволвиран поранешниот претседател СССР, Никита Хрушчов. Хрушчов револтиран од …

(Видео) Запрете ја таа марионета на американски империјализам, денот кога Никита Хрушчов удираше со чевелот во ОН Прочитај повеќе »