(Фото) Данска политичарка се соблече гола

Данската политичарка Никита Клистроп (23) го одзема здивот на своите политички противници, но и на оние кои воопшто се интересираат за политика. Mama’s pretty party …

(Фото) Данска политичарка се соблече гола Прочитај повеќе »