(Аудио) Откриено племе кое говори на јазик непознат за современата цивилизација

Во малото село, покрај реката Пергау во Малезија, лингвисти откриле луѓе кои говорат јазик кој досега и е непознат на човековата цивилизација. Јазикот се нарекува …

(Аудио) Откриено племе кое говори на јазик непознат за современата цивилизација Прочитај повеќе »