Се сеќавате ли на Никола Никлеман и хитот „Фејсбук“?! Еве каде е и што прави денес!

Сигурно се сеќавате на хитот „Фејсбук“ или познат по стихот „Кај си бе брат, на Фејсбук сум бе брат“ на Никола Митрески – Никлеман од …

Се сеќавате ли на Никола Никлеман и хитот „Фејсбук“?! Еве каде е и што прави денес! Прочитај повеќе »