Добрила од Дојран на 90 години стана модел

Победничката на регионалното шоу „Никогаш не е доцна“, Добрила Ивановска Чабриќ, стан заштитно лице на брендот BM design. Добрила отсега па натаму на своите настапи …

Добрила од Дојран на 90 години стана модел Прочитај повеќе »