Антонио Бандерас ужива во љубовта со Никол Кимпел

Антонио Бандерас е луд по својата сопруга Никол Кимпел, а тоа го покажа на неодамнешната појава на црвениот тепих на доделувањето на наградите „Еми“. Актерот не …

Антонио Бандерас ужива во љубовта со Никол Кимпел Прочитај повеќе »