Во Бордо стигна виното што помина неколку месеци во вселената

Вкупно 12 шишиња француско вино и 320 примероци винова лоза се вратија во Бордо, на југозападот на Франција, по неколку месеци престој во Меѓународната вселенса …

Во Бордо стигна виното што помина неколку месеци во вселената Прочитај повеќе »