(Фото) Четири алпинисти од Македонија се искачија на вториот највисок врв на Алпите, Гросглокнер во Австрија

Четири алпинисти од Македонија се искачија на Гросглокнер, врвот на највисоката планина во Австрија. И покрај силниот ветер и екстремните услови, Слободан Бобо Димовски, Никола …

(Фото) Четири алпинисти од Македонија се искачија на вториот највисок врв на Алпите, Гросглокнер во Австрија Прочитај повеќе »