(Галерија) Македонски бајкери се искачија на Демавенд, највисоката азиска вулканска планина во Иран

Македонските бајкери Лазо Миновски, Никола Нешкоски и Илија Деревјов, го искачија врвот на највисоката планина во Иран, Демавенд. Овој врв се наоѓа на 5609 метри …

(Галерија) Македонски бајкери се искачија на Демавенд, највисоката азиска вулканска планина во Иран Прочитај повеќе »