Фала ти Дончиќ, градот ќе плати за погребот за учениците, градоначалникот на Белград му се заблагодари накошаркарот за хуманиот гест

Градските власти во Белград му се заблагодарија на кошаркарот Лука Дончиќ, кој се понуди да ги плати трошоците за погребите на загинатите во масакрот во …

Фала ти Дончиќ, градот ќе плати за погребот за учениците, градоначалникот на Белград му се заблагодари накошаркарот за хуманиот гест Прочитај повеќе »