Угро се прости од починатиот татко

Слободан Угриновски, таткото на поранешниот пејач Никола Угриновски – Угро и претседател на партијата Титови леви сили, почина вчера, потврди пејачот. Пејачот преку „Фејсбук“ се …

Угро се прости од починатиот татко Прочитај повеќе »